Sărbătorești un moment special în viață, precum o zi de naștere sau botez? Sau ești pus pe party cu colegii de muncă sau familia și aveți nevoie de o locație?
#Stargrill Events este alături de tine din momentul în care îți vine ideea și până când evenimentul ia sfârșit cu succes.

Cu o capacitate de 40 de locuri, locația noastră intimă este perfectă pentru eventurile restrânse, pline de bun gust și rafinament! Începând de la decorul locației, muzică și gustări, suntem deschiși la discuții la fiecare capitol pentru ca eventul să fie exact ceea ce îți dorești, să fie pe placul invitaților și să ne încadrăm în bugetul fiecărui client.

Staff amabil & pregătit

Ospătari & bucătari pricepuți, care îți vor găti și îți vor servi invitații pe tot parcursul evenimentului.

Meniuri personalizate & platouri

În funcție de tematica evenimentului și preferințele tale, îți pregătim meniuri complete pentru fiecare invitat sau platouri aranjate pe mese sau stil bufet suedez.

Ceva dulce merge la fix

Platouri cu miniprăjiturele sau torturi personalizate, ne putem ocupa noi și de partea cea mai dulce a evenimentului tău.

Băuturi soft & spirtoase

Fiindcă ne mulăm pe cerințele fiecărui client, îți oferim două posibilități pe partea de băuturi - open bar cu produsele noastre sau îți poți aduce tu băutura proprie 🙂

Exclusivitate

Exclusivitate în locație pe toată durata evenimentului

Putem începe planificarea evenimentului tău chiar acum!

Vă mulțumim pentru că a-ți fost alături de noi până acum. Momentan restaurantul este închis. Imediat ce vom redeschide în prima săptămână veți putea folosi codul de reducere „iLoveStragrill” pentru a comanda cu discount!